HYVINVOINTI­PALVELUT

Rahgamon taianomainen tunnelma, parantava energia, puhdas luonto ja hemmotteleva huolenpitomme takaavat kokonaisvaltaisen ja unohtumattoman elämyksen.

KOKONAIS­VALTAISTA HYVINVOINTIA

Järjestämme Rahgamossa erilaisia hyvinvointitapahtumia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin erikoistuneen Jenni Levävaaran johdolla. Osallistu yksin tai yhdessä Rahgamon hyvinvointipäivään tai kokonaisvaltaisesti hyvää tekevään hemmotteluviikonloppuun.

Etsitkö erityistä paikkaa valmennustapahtumallesi? Toivotamme tervetulleeksi tapahtumat, retriitit ja ryhmät, joiden ohjelma keskittyy hyvinvoinnin edistämiseen. Vaikuttavat tilamme taipuvat erilaisten ja erikokoisten ryhmien tarpeeseen – Rahgamon henki ja elämyksellinen luonto takaavat erityisen kohottavan tunnelman.

Hyvinvointia lisäävät tapahtumat

Rummun Eheyttävä Woima ja Luontoyhteys 22.-24.4.2022

Tule mukaan voimalliseen rumpuviikonloppuun ja koe Helge Salon ohjauksessa ”Rummun Eheyttäwä Woima ja Luontoyhteys”. Viikonlopun aikana syvennämme yhteyttämme rumpu­työskentelyyn sekä käymme läpi eri tekniikoita, jotka selkeyttävät ja monipuolistavat rummun käyttömahdollisuuksia.

Lue lisää »

Energiahoito-viikonloppu 15.-17.4.2022

Tutustu pääsiäisenä energioihin ja energiahoitoon! Pääsiäisviikonlopun aikana 15.-17.4.2022 hiljennymme ja opimme ottamaan hoitavan yhteyden itseen, muihin osallistujiin ja luontoon taianomaisessa Rahgamo Resortissa. Viikonlopun ohjaajana toimii

Lue lisää »

VALMENNUKSET JA HOIDOT

Rahgamossa voit aktivoitua ammattitaitoisessa valmennuksessa tai hemmotella itseäsi erilaisilla luontaishoidoilla.

VAIKUTTAVAT VALMENNUKSET
-Henkilökohtainen yksilövalmennus
-Kommunikaatiovalmennus
-Ravintovalmennus
-Henkinen valmennus
-Univalmennus
-Metsärentoutus
-Löylymeditaatio ja -rituaalit
-NLP
HELLIVÄT HOIDOT
-Hieronta
-Aromahieronta
-Kasvo- ja päähieronta
-Imukuppihieronta
-Kuivakuppaus
-Andulaatiohoito
-Syvärentoutushoito
-Suggestiohoito
-Energiahoito
-Reikihoito
-Rumpuhoito

KIINNOSTUITKO?