AKTIVITEETIT

Rahgamo Resort tarjoaa laajan valikoiman erilaisia elämyksellisiä aktiviteetteja ja ohjelmapalveluita ikimuistoisen kokoustapahtuman tai tilaisuuden kokemiseen.

TOIMINTAA JOKA LÄHTÖÖN

Aktiviteetteihimme kuuluvat mm. ikimuistoiset saunaelämykset, ohjatut liikunta- ja kehonhuoltohetket, frisbeegolf, jousiammunta, erä- ja laavuretket, luontopolku, suopotkupallo, suunnistus ja iltarastit, Beach-volley, erilaiset kisailut sekä pelit.

Rahgamo Resortissa voit kohottaa kuntoasi joko ohjatusti tai omatoimisesti luonnossa liikkuen. Patikoi pitkospuita pitkin laavullemme tai kierrä upea luontopolku rasteineen. Kauniit maisemat ja puhdas luonto lisäävät tutkitusti liikunnan iloa ja mielen eloa.

ERÄTAITO­KILPAILUT
Erätaitokilpailuissa mitellään siitä, kuka on seurueen paras erämies. Kilpailurasteja voivat olla esimerkiksi nuotion sytytys, nokkeluutta vaativa erävisa, jousiammunta, ilmakivääriammunta tai solmujen tekeminen. Taitokilpailut räätälöidään aina seurueen toiveiden ja taitojen mukaan!
VOIMAANNUTTAVAT LÖYLYRITUAALIT
Saunominen on olennainen osa suomalaisuutta. Voiko mikään rentouttaa paremmin kehoa ja mieltä, kuin pehmeät löylyt luonnon keskellä? Sauna ei ainoastaan auta fyysiseen terveyteen vaan se myös rauhoittaa mieltä ja karkoittaa stressin. Toisaalta sauna voi olla sosiaalinen tapahtuma, jossa yhdessä jaetaan ideoita ja ajatuksia. Saunomiseen voi yhdistää myös erilaisia löylyrituaaleja.
RUOKA-AKTIVITEETIT
Muun ohjelman lisäksi järjestämme erilaisia aktiviteetteja ruokaan liittyen – mm. sieni-, marja- ja yrttiretkiä, joiden yhteydessä on mahdollisuus saada opastusta niiden luonnonmukaiseen valmistukseen. Aktiiviruokailussa saat informaatiota ja oppeja sekä voit itse osallistua oman halusi mukaan kokkailuun ruokailun lomassa.
EKO-AIMS LASERAMMUNTA
Uuden aikakauden Eko-Aims tuo ammunnan kaikkien kiinnostuneiden ulottuville. Ampumalajina laserammunta on ehdottoman turvallinen, ympäristöystävällinen sekä täysin luoditon ja meluton. Eko-Aims tekee yhteistyötä mm. Paraolympialaisten ja Suomen Ampumahiihtoliiton kanssa.
METSÄSTYS­­TAPAHTUMIA YRITYKSILLE
Rahgamo Resortia ympäröi valtava 10 000 hehtaarin metsästysalue. Vanhan metsästysmajan tiluksille rakennettu kokous- ja hyvinvointikeskus palvelee loistavasti myös metsästystarkoituksissa. Paikalla on pitkät sekä maineikkaat metsästysperinteet ja täällä on käynyt metsästäjiä valtioiden sekä yritysten ylintä johtoa myöden.

Peuran- ja kauriinmetsästys​
Metsästys tapahtuu päivisin lumitilanteesta riippuen joko mäyräkoirilla tai miesajolla. Iltaisin peuroja metsästetään kyttäämällä. Kyttäys tapahtuu lämmitettävistä kyttäystorneista, joissa osassa voi myös yöpyä.

KIINNOSTUITKO?