JUHLA­PALVELUT

Vietä unohtumattomat juhlat ainutlaatuisessa Rahgamo Resortissa.

IKIMUISTOISET JUHLAT AINUT­LAATUISESSA YMPÄRISTÖSSÄ

Rahgamosta löydät ainutlaatuisen tapahtumaympäristön ja toisenlaisen tunnelman luonnon keskellä. Olisiko juhlasi tila tunnelmallinen Studio Aura, erähenkinen Ravintola Armas vai upea Villa Rahgamo? Miltä kuulostaa alkumalja mystisessä Rahgamon Kodassa tai illanvietto Korpilaavulla? Ihastuksen huokauksia herättävä juhlabuffet Ravintola Armaassa? Erähenkinen herkkuhetki Rahgamon Kodassa? Vai á la carté tasoinen menu pöytiintarjoiltuna Villa Rahgamossa? Olipa valintasi mikä tahansa, ainutkertaisen hetkesi täydentävät lempeät löylyt ja makoisat unet.

Kerro toiveesi – kokoamme sinulle toiveidesi mukaisen juhlapaketin!

ESIMERKKI JUHLAPAKETISTA

PAKETTI SISÄLTÄÄ:

Tervetulotilaisuuden alkumaljan kera.
Tilaisuutenne kokoisen tilan juhlien ajaksi.
Erähenkisen illallisen seisovasta pöydästä, kakun ja kahvin.

Hinta: alkaen 87 € / hlö.

Lisämaksusta:

Majoittuminen aamiaisen kera.
Hinta 85 € / hlö.

Hellivät löylyt aidossa savusaunassa ja lämmin palju sekä virkistävä lähdelampi ovat myös lisämaksusta varattavissa ryhmäsi käyttöön. 
Hinta alkaen 490 €.

Tunnelmaa kohottavaa aktiviteettia, kysy vaihtoehtoja.
Hinta alkaen 37 € / hlö.

POLTTARIT RAHGAMO RESORTISSA

PAKETTI SISÄLTÄÄ:

Rahgamon Akan tervetulotilaisuus alkumaljan kera.
Oma tila varattuna yhteiseen oleskeluun ja juhlintaan.
Sauna ja palju käyttössänne 2 tuntia. Erähenkinen grilli-illallinen.
Hinta 107 € / hlö, kun ryhmässä min. 15 henkilöä.

Lisämaksusta:

Majoittuminen aamiaisen kera
Hinta 85 € / hlö.

Tunnelmaa kohottavaa aktiviteettia polttarisankarin haasteksi tai hemmotteluksi vuodenaikojen mukaan, kysy vaihtoehtoja.
Hinta alkaen 37 € / hlö.

RUOKA­MISSIOMME

Hyvinvointi alkaa jokaisesta suupalasta

Missiomme on tarjota kehoa sekä mieltä ravitsevaa aitoa oikeaa ruokaa luonnon ja lähituottajien raaka-aineista. Raaka-aineet hankitaan aina mahdollisimman läheltä ja paikallisilta tuottajilta.

Valikoimissamme suosimme luomua, villiruokaa, luonnon antimia ja paikallista riistaa. Liha on aina kotimaista. Emme käytä lisäaineellisia, teollisesti prosessoituja valmisteita vaan teemme lähes kaiken itse – aidoista, puhtaista raaka-aineista. Siinä ruokamme herkullisuuden ja terveellisyyden salaisuus.

Ruokamme on luonnosta saatua ja luonnollisesti kasvanutta ruokaa. Järvien, metsien ja peltojen aitoja makuja. Kalaa, riistaa, sieniä ja marjoja luonnon villiyrttien ryydittämänä. Käytämme luonnon raaka-aineita vuodenaikojen, saatavuuden ja saalistilanteen mukaan.

Tarjoilut suunnitellaan aina yhdessä kanssasi olipa kyseessä aamiainen, lounas tai illallinen. Tarjoilut voidaan toteuttaa monipuolisena seisovana pöytänä tai pöytiintarjoiltuna á la carté tasoisena menuna.

KIINNOSTUITKO?