AINUTLAATUINEN YMPÄRISTÖ TILAISUUDELLESI

Rahgamo Resortista löydät elämykselliset puitteet yrityksesi sekä elämäsi tilaisuuksiin.

ERILAISET TILAT TAPAHTUMALLESI

Järjestäisitkö tapahtumasi erähenkisessä Ravintola Armaksessa vai upeassa Villa Rahgamossa? Miltä kuulostaisi kokous tunnelmallisessa Studio Aurassa, mystisessä Rahgamon Kodassa tai illanvietto Korpilaavulla? 

Olipa valintasi mikä tahansa, ainutkertaisen hetkesi täydentää leppoisat löylyt savusauna Auteressa, holvisauna Auramossa tai perinnesauna Aureliuksessa. Kelomökit Urmas, Lemmes ja Aatos viimeistelevät päiväsi tarjoamalla rauhan tyyssijan makoisille unille.

KOKOUS- JA JUHLATILAT

STUDIO AURA
Tunnelmallinen studio Aura takaa tuloksellisen kokouksen rauhallisessa ympäristössä. Tila on varustettu viimeisimmällä kokoustekniikallaja on helposti muunneltavissa erilaisiin tarpeisiin.
VILLA RAHGAMO
Villa Rahgamo on 142 m² näyttävä tila n. 16 hengen kokoukselle tai intiimille tilaisuudelle. Järjestä tapahtuma Villassa, jonka ikkunoista ja terasseilta avautuvat rauhoittavat maisemat kauniiseen luontoon ja lähdepohjaiselle metsälammelle.
RAVINTOLA ARMAS
Keloravintola Armas on erähenkinen tila, jossa ajatukset rauhoittuvat. Seinien kelolankut, takkatulen loiste ja ympärillä avautuva luontomaisema tekevät Keloravintola Armaasta täydellisen paikan kokoukselle, illanvietolle tai perhejuhlalle.
RAHGAMON KOTA
Rahgamon Kota on mahtava päätös kokouspäivälle – täällä sinetöidään hyvät päätökset ja unohdetaan arjen kiireet nuotiotulen loimussa! Kota on myös mainio paikka illanviettoon saunaillan yhteydessä. Vietä iltaa vaikkapa grillaamalla tai lettuja paistamalla.
KORPILAAVU
Korpilaavulla syke laskee ja mieli rauhoittuu, samalla metsä parantaa ja raikas ilma tekee taikojaan. Takarahkan suoalue aukeaa edessäsi ja saat nauttia tästä ainutlaatuisesta näkymästä ja ehkäpä todistaa haikaran, kurjen tai joutsenen läsnäolon.

RAHGAMO RESORTIN SAUNAMAAILMA

Rahgamo Resortin upea kolmen saunan Saunamaailma, tarjoaa luonnon rauhassa mitä makeimmat löylyt ja tilat 25 saunojalle. Saunomisen lomassa voit nauttia suuren paljun lämmöstä tai lähdepohjaisen metsälammen viileydestä.

Mikä sauna on suosikkisi?

SAVUSAUNA AUTERE
Savusauna on aina ollut suomalaisille terveyden ja hyvän olon lähde niin fyysisesti kuin henkisestikin. Savusauna on suomalaisuutta aidoimmillaan ja nautittavimmillaan. Savusauna yhdistettynä lämpimään paljuun tai raikkaaseen lähdelampeen on valloittava elämys! Aitoa kelosavusaunaa lämmitetään pitkään ja hartaasti, jonka ansiosta löylyt ovat lempeät ja rentouttavat.
HOLVISAUNA AURAMO
Holvisauna Auramo toteutuu ikivanhan suomalaisen maasaunan parhaat ominaisuudet. Holvimuotoinen katto, massiivinen rakenne ja järkälemäinen kiuas takaavat löylyä vuorokauden ympäri. Holvikaton ansiosta ilman kierto saunassa on optimaalinen ja löylyt ovat tasaisen pehmeät. Holvisauna Auramon kymmenien tuntien jälkilöylyjä ei voi liiaksi hehkuttaa. Mitä kauemmin lämpö saunassa säilyy, sen puhtaammat ja miellyttävämmät, ainutlaatuisen pehmeät löylyt saunassa saa. Holvisauna Auramossa yhdistyvät saunan eksotiikka ja nostalgia nykyaikaan suihkuineen.
PERINNESAUNA AURELIUS
Perinnesauna, pikkukelo Aurelius, tarjoaa tunnelmalliset löylyt perinteitä vaalivalle. Heitä vaatteiden mukana pois huolet ja murheet, anna mielen rauhoittua ja kehon rentoutua perinteisessä ympäristössä. Nauti kauniista maisemasta ja ainutlaatuisesta tunnelmasta.

TUNNELMALLISTA MAJOITUSTA

Nuku päivän päätteeksi hyvät yöunet tunnelmallisessa kelomökissä, jykevän villan kätköissä, ulkona laavussa – tai vaikkapa korkealla kyttäysmajassa. Metsän humina ja puhdas luonto rauhoittavat takuuvarmasti hyvään ja syvään uneen. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan luonnon rauhasta.

KELOMÖKKI URMAS
Luonnonmateriaaleilla sisustettu, tunnelmallinen kelohonkamökki Urmas tarjoaa majapaikan isommallekin porukalle. Mökissä on kaksi neljän hengen makuuhuonetta, parvi neljällä vuoteella sekä oleskelutila, wc ja suihku. 12 makuupaikkaa
KELOMÖKKI LEMMES
Luonnonmateriaaleilla sisustettu, tunnelmallinen kelohonkamökki Lemmes tarjoaa majapaikan isommallekin porukalle. Mökissä on makuuhuoneet neljälle sekä kahdelle hengelle, neljällä vuoteella varustettu parvi sekä oleskelutila, wc ja suihku. 10 makuupaikkaa
KELOMÖKKI AATOS
Aatos, pienin kelohonkamökeistä, majoittaa perinteisessä metsämökkitunnelmassa enimmillään kolme henkilöä. Tämä suuren kuusen juurella sijaitseva ihana piilopaikka on varustettu puulämmitteisellä kaminalla ja minimalistisella kalustuksella. 3 makuupaikkaa

KIINNOSTUITKO?