KOKOUS­PALVELUT

Etsitkö erilaista, elämyksellistä ja tasokasta paikkaa kokoukselle tai yritystapahtumalle? Rahgamo Resort tarjoaa tämän kaiken ja vielä enemmän.

VAIKUTTAVAT KOKOUKSET JA YRITYS­­TAPAHTUMAT

Tarjoamme laadukkaat kokouspalvelut, viimeisimmällä kokoustekniikallla varustetut tilat sekä elämykselliset puitteet yritystapahtumille.

Puhtaan luonnon keskellä toimivassa Rahgamo Resortissa kokouksetkin ovat elämys. Vaikka itse kokous on pääasia, niin osallistujien vireystasoa on hyvä nostaa raittiilla ulkoilmalla ja nuotion tuoksuisilla nokipannukahveilla!

Kokouksen lomassa – ennen tai jälkeen – Rahgamo Resortin ympäristö tarjoaa erinomaiset puitteet ulkoiluun ja erilaisiin aktiviteetteihin. Kruunaa tapahtumasi saunomalla ainutlaatuisessa kolmen saunan saunamaailmassa ja nauttimalla herkullista illallista ravintolassa tai kodassa.

Pidempiä tilaisuuksia varten Rahgamo Resortissa on mahdollista majoittua mukavasti kolmessa kelomökkissä.

Räätälöimme toiveidenne mukaisen kokonaisuuden.

SUOSITUIMMAT KOKOUSPAKETIT

RUOKA­MISSIOMME

Hyvinvointi alkaa jokaisesta suupalasta

Missiomme on tarjota kehoa sekä mieltä ravitsevaa aitoa oikeaa ruokaa luonnon ja lähituottajien raaka-aineista. Raaka-aineet hankitaan aina mahdollisimman läheltä ja paikallisilta tuottajilta.

Valikoimissamme suosimme luomua, villiruokaa, luonnon antimia ja paikallista riistaa. Liha on aina kotimaista. Emme käytä lisäaineellisia, teollisesti prosessoituja valmisteita vaan teemme lähes kaiken itse – aidoista, puhtaista raaka-aineista. Siinä ruokamme herkullisuuden ja terveellisyyden salaisuus.

Ruokamme on luonnosta saatua ja luonnollisesti kasvanutta ruokaa. Järvien, metsien ja peltojen aitoja makuja. Kalaa, riistaa, sieniä ja marjoja luonnon villiyrttien ryydittämänä. Käytämme luonnon raaka-aineita vuodenaikojen, saatavuuden ja saalistilanteen mukaan.

Tarjoilut suunnitellaan aina yhdessä kanssasi olipa kyseessä aamiainen, lounas tai illallinen. Tarjoilut voidaan toteuttaa monipuolisena seisovana pöytänä tai pöytiintarjoiltuna á la carté tasoisena menuna.

KIINNOSTUITKO?