Vapaudu kuormittavista tunteista -viikonloppu 8.-10.4.2022

Huomaatko toistavasi samoja kaavoja elämässäsi? Onko arki muuttunut suorittamiseksi ja kaipaat jotain, jota voi olla jopa vaikea sanoittaa. Oletko niin tottunut stressikuormaan, ettet vauhtisokeuden vuoksi enää havaitse sitä. Tule pysähtymään itsesi ja tunteidesi äärelle ja kokemaan, miltä tuntuu vapautua pitkäaikaisesta stressistä.

Järjestämme yhteistyössä hyvinvointivalmentaja Anu Torkkelin kanssa voimaannuttavan viikonlopun, jossa hyödynnetään erittäin tehokasta Emotion Freedom Techniques -kehoterapiaa. Anu on perehtynyt syvällisesti kehon ja mielen väliseen yhteistyöhön ja osaa ohjata sinut näkemään sellaisia asioita, joita ei ole ollut mahdollista tiedostaa aiemmin. Viikonlopun aikana opit EFT-menetelmän itsehoitokeinoksi kaikkiin stressaaviin tilanteisiin ja vapaudut mm. vaativuuden ja uhrautuvuuden tunnelukkojen vallasta sekä monesta muustakin kuormittavasta asiasta. 

Anu Torkkeli – Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilainen

Jokaisen elämä on ainutlaatuinen, mutta tunnekokemukset ovat silti yllättävän samanlaisia (ahdistus, häpeä, pelko, katkeruus, pettymys, suru, syyllisyys, viha jne.). Kun käsittelet elämäntapahtumia EFT:n avulla, saat tilalle rentouden, luottamuksen, levollisuuden ja ilon ja elämänlaatu paranee jokaisen tunteen äärelle pysähdytyn hetken myötä.

Rentoudu viikonlopun aikana ja koe samalla Rahgamon mystinen, hellästi hoitava energia sekä maaginen luonnon kannatteleva läsnäolo.

Vapaudu kuormittavista tunteista -viikonloppu on Sinulle, joka haluat pysähtyä itsesi ja tunteidesi äärelle ja vapautua kuormittavista tunteista sekä stressistä. Sinulle, joka haluat oppia uusia itsehoitokeinoja sekä saada lempeää ohjausta ja hetken arvokasta aikaa itsellesi. Sinulle joka haluat vetäytyä luonnon keskelle, hengittää syvään ja rauhoittua, kuulla oman syvän viisautesi ja löytää luonnolliset voimavarasi.

Ohjelma:

Perjantai 8.4.
17.00 Saapuminen ja majoittuminen
18.00-20.00 Valmennus-Tervetuloa-Aloituspiiri: ohjattu rentoutus-EFT:n historia ja toimintaperiaate-Hyvä ja paha stressi sekä pelot-Mielen ja kehon välinen yhteistyö-Ohjattu rentoutusharjoitus
20.00 Illallinen

Lauantai 9.4.
9.00 Aamiainen
10.00-13.00 Valmennus-Tunnelukkojen syntymekanismi ja hyöty sekä purkamisen tärkeys-Käsitellään yleisimpiä tunteita (riittämättömyyden tunne, syyllisyys tekemättömistä asioista, liiallinen miellyttäminen, hylätyksitulemisen pelko) eli puretaan eniten stressiä aiheuttavia tunnelukkoja, kuten vaativuus, uhrautuvuus, alistuvuus, hylkääminen ja vajavuus.
13.00 Lounas
14.00-16.00 Aikaa ulkoilulle, rentoutumiselle, oivalluksille, itselle
16.00 Kahvi/tee
16.30 Valmennus-EFT sopii kaikkeen: esimerkkejä kivun hoidosta, ihmissuhdekriisien ratkaisemisesta, motivaation muuttumisesta, pelkojen purkamisesta.
19.00 Illallinen
20.00 Sauna, illanvietto

Sunnuntai 10.4. 
9.00 Aamiainen
10.00 Valmennus-Omien voimavarojen vahvistamista EFT:n keinoin. Menetelmän harjoittelemista ja soveltamista, jotta osaat hyödyntää sitä myös jatkossa.-Palautepiiri: oivallusten jakamista  
13.00 Lounas ja päätöskahvit
14.00 Kotimatkalle

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hinta 477€

Jaa tämä artikkeli