ENSISILMÄYK­SEN RAKKAUS PYSYI VUOSIA MIELESSÄ

Artikkeli on julkaistu Lauttakylä-lehden HYVINVOINTI-osiossa 25.4.2019
TEKSTI: MINNA KARRU
KUVA: VUOKKO SALO

Tv:stä tuttu Jenni Levävaara osti Huiliksen ja avaa sen Rahgamo Resortina toukokuussa.

Helsinkiläinen hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Jenni Levävaara on ostanut puolisonsa kanssa Huittisten Korvenkylässä sijaitsevan hyvinvointi- ja elämyskeskus Huiliksen.

Levävaaralla ei ole siteitä Huittisiin. Korvenkylään ja Huilikseen hän päätyi sattumalta.

– Ystäväni vinkkasi paikasta kolme vuotta sitten ja kertoi lähtevänsä katsomaan sitä. Ex tempore lähdin mukaan. Kun käännyimme Korvenkyläntielle ja paikka aukesi edessäni, se oli rakkautta ensisilmäyksellä ja jäi mieleeni useammaksi vuodeksi, Levävaara kertoo.

Hänellä on ollut toistakymmentä vuotta mielessä oma kokous- ja valmennuskeskus. Huiliksessa häntä viehättivät paikan ainutlaatuisuus ja luonto.

– Rakastan metsää sekä kelorakennuksia, olen rakastanut aina. Uskon, että metsän merkitys tulee vain kasvamaan tulevaisuudessa, olipa kyseessä terveys, hyvinvointi tai matkailu.

Levävaara ja puolisonsa ostivat kohteen yksityishenkilöinä. Liiketoimintaa paikassa pyörittää Levävaaran omistama yritys FlowEnergyExperiences Oy, joka tarjoaa kokous- juhla- ja tapahtumapalveluita.

Omistajanvaihdoksen yhteydessä Huiliksen nimi vaihtui ja siitä tuli Rahgamo Resort. Levävaaran mukaan nimi tulee suuresta Takarahkan suoalueesta ja sen möyheästä rahkasammalesta.

– Rahgamo on kunnianosoituksemme luonnolle.

Rahgamo Resort avautuu toukokuussa.

– Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä. Toimintaan kuuluvat pääasiassa kokous- ja juhlatilaisuudet höystettynä erilaisilla aktiviteeteilla.

Yrityksille tarjotaan myös hyvinvointipäiviä, valmennus- ja luentopalveluita, hyvinvointiin liittyviä retriittejä sekä työpajoja. Luvassa on myös metsästystapahtumia, joita vetää Huiliksen rakentanut Pertti Vuorinen.

Jenni Levävaara sanoo, että hän on miehensä kanssa tutustunut ennen kauppoja Vuoriseen ja ollut tiiviisti yhteydessä häneen. Vuorinen on kertonut uusille omistajille muun muassa paikan historiasta.

– Voisi jopa sanoa, että olemme ystävystyneet tässä kuukausien kuluessa. Pertti on hieno mies.

Täysiaikaisia työntekijöitä ei ole palkattu.

– Alkuun tarvitsemme osa-aikaisia ravintolatyöntekijöitä tilaisuuksien mukaan. Toiminnan laajentuessa tulemme rekrytoimaan lisää henkilökuntaa.

– Tahdomme tehdä mahdollisimman paljon yhteistyötä paikallisten tuottajien ja yrittäjien kanssa. Haluamme tarjota asiakkaillemme lähellä tuotettua ruokaa ja palveluita, Levävaara painottaa.

Levävaara ei ole muuttamassa perheineen Huittisiin, mutta hän aikoo olla paikalla mahdollisimman paljon.

– Tavoitteeni on olla mukana kaikissa tilaisuuksissa ja varmistaa tekeminen meidän standardeillamme, hän sanoo.

– Huiliksessa yhdistyivät kaikki arvostamani elementit. Se oli myös valmis kokonaisuus, jota olin hakenut. Mielessäni on ollut hyvin selkeä visio kokonaisvaltaisista palveluista ja luonnonläheisyydestä, Jenni Levävaara sanoo.

”LUONTO ON TURVAPAIKKA”

– Luonto on turvapaikkani ja hyvinvointini lähde, Jenni Levävaara sanoo.

– Hyvinvointi, liikunta ja terveys ovat intohimoni, samoin kuin uuden oppiminen ja oppimani jakaminen eteenpäin.

– Minua kiinnostaa kokonaisvaltainen hyvinvointi. Uskon ryhtiin, ravintoon ja rakkauteen, liikuntaan, lepoon ja läheisyyteen. Uskon kehon viisauteen, mielen voimaan ja määrätietoiseen tekemiseen.

– Etsin ja opiskelen kaiken aikaa, jotta voin tuoda lisää mahdollisuuksia omaan ja muiden elämään. Tätä kutsumusta olen päässyt toteuttamaan lähes 20 vuoden ajan valmentajana, hän toteaa.

Suurelle yleisölle Levävaara on tullut tutuksi Rakas sinusta on tullut pullukka– ja Suurin pudottaja -tv-sarjojen valmentajana.

Jaa tämä artikkeli