Hyvinvointia luonnosta ja lähiruuasta 15.-17.10.2021

Tahdotko ammentaa hyvinvointia ja elinvoimaa luonnosta sekä paikallisesta lähiruoasta? Haluatko oppia metsän terveysvaikutuksista, luontoyhteydestä, parhaista stressinhallinnan avaimista, elinvoimaa ja palautumista tukevasta ravinnosta sekä villiyrteistä? Kaipaatko yksinkertaiseen ja tasapainoiseen elämään?

Ota hetki omaa aikaa – vaikutu luonnosta, voimaannu lähiruoasta ja viihdy hyvinvoinnin ammattilaisten ohjauksessa. Opi metsän terveysvaikutuksista, villiyrteistä, optimaalisesta palautumisesta ja elinvoimasta, nauti ravitsevaaa lähiruokaa ja rentoudu ihanassa yrttikylvyssä sekä lempeissä löylyissä. Koe Rahgamon mystinen, hellästi hoitava energia sekä maaginen luonnon kannatteleva läsnäolo. Nuku makoisat unet kelomökissä ja lähde sunnuntaina kotiin entistä ehompana ja monta kokemusta rikkaampana.

Hyvinvointia luonnosta -retriitti tarjoaa elämyksiä luonnossa, ravitsevaa lähiruokaa, voimallisia valmennushetkiä, inspiroivia puhujia, lempeitä löylyjä, paljun lämpöä, alkulähteen raikkautta.

Hyvinvointia luonnosta -retriitti on Sinulle joka haluat tietoa ja kokemuksia kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, lempeää ohjausta ja hetken arvokasta aikaa itsellesi. Sinulle joka haluat vetäytyä luonnon keskelle, hengittää syvään ja rauhoittua, kuulla syvän viisautesi ja löytää luonnolliset voimavarasi.

Tule yksin, kaksin tai pienellä ryhmällä. Ole nopea, sillä paikkoja on vain rajoitetusti. Majoitus on kelomökeissä, 2 hengen huoneissa. Mökeistä löytyy jääkaappi.

Hyvinvointia luonnosta viikonlopun all inclusive hinta on 297€.

Tapahtuman luennot ja workshopit tarjoaa Tarinan arvoinen elämä – monipaikkaisuuden ja maaseutuasumisen vetovoima -esiselvityshanke. Luennot striimataan hankeen @hullunahuittisiin facebookkanavalle.

Tapahtuman inspiroivat luennoitsijat

Marianne Tynkkynen on funktionaalisen lääketieteen ravitsemusneuvoja sekä villiyrttiohjaaja. Hänen intohimonsa on yhdistää biokemia, tunne, tiede ja luonto – luonnollisen energisyyden palauttamiseksi Sinulle.

Mariannen Villiyrtit edistämässä terveyttä – luennolla pääset syvälle tuttuihin pihojemme ja metsiemme anteisiin. Opit käyttämään niiden voimakkaita fytoravinteita energiaksesi ulkoisesti sekä sisäisesti. Luennon workshop osuudessa pääset rentoutumaan villiin kasvien ihanaan ja eheyttävään lämpimään kylpyyn kasvonaamion kera. Tule lumoutumaan Äitimaamme Satakuntalaisiin rikkauksiin Huittisissa.

www.mariannetynkkynen.com

Tero Suhonen on runoilija, valmentaja, alkemisti ja tietäjän polun kulkija. Terolla on ylivuosikymmenen kokemus yritys- ja yksilövalmentamisesta sekä työfysioterapeutin työstä ja funktionaalisesta lääketieteestä. Teroa inspiroi elämän mysteerin kokeminen kaikilla aisteilla. Hänen intohimojaan ovat nautinnollisen elämän biohakkerointi, oman olemuksen eri tasoihin tutustuminen, päivittäinen luontoon yhdistyminen ja hiljentyminen oman sisäisen maailman äärelle.

Elinvoimaisuuden salaisuus – yhteys luontoon ja itseen – luennolla tutustutaan oman itsen moniulotteisuuteen, metsien ja puiden terveysvaikutuksiin, luonnon valtavaan viisauteen sekä stressinhallinnan käytännönläheisiin avaimiin erilaisten harjoitteiden, ravitsemuksen ja voimakasvien muodossa.

www.terosuhonen.com

Hyvinvointia luonnosta ja lähiruoasta panelistit

  • Marianne Tynkkynen, FLT ravintovalmentaja, villiyrttiohjaaja
  • Tero Suhonen, hyvinvointivalmentaja ja työfysioterapeutti
  • Jesse Kutila, Vahelan luomutilan yrittäjä, urheiluhieroja, MST
  • Marja-Liisa Hakanen, päätoimittaja

Paneelin juontaa Jenni Levävaara

Paneeli striimataan suorana @hullunahuittisiin Facebookissa

Ohjelma 15.-17.10.2021

Perjantai
18.00 saapuminen ja majoittuminen
19.00 kevyt illallinen

Lauantai
9.00 aamiainen
10.00 Elinvoimaisuuden salaisuus – yhteys luontoon ja itseen, Tero Suhonen
13.00 Lounas. Tiedä, mistä ruoka tulee – Vahelan luomutila
14.00 Paneeli – Hyvinvointia luonnosta ja lähiruoasta
16.00 Villiyrtit edistämässä terveyttä, Marianne Tynkkynen
18.00 Illallinen. Tiedä, mistä ruoka tulee – Ihantolan lammastila
19.00 Eheyttävä kylpy ja naamio yrttien kera, holvisaunan lempeät löylyt

Sunnuntai
9.00-10.00 aamiainen
Kotimatkalle

Tapahtuman luennot ja workshopit tarjoaa Tarinan arvoinen elämä – monipaikkaisuuden ja maaseutuasumisen vetovoima -esiselvityshanke. Luennot striimataan hankeen @hullunahuittisiin facebookkanavalle.

Jaa tämä artikkeli