Rahgamon voimaannuttava viikonloppu 13.-15.11.2020

Meiltä on paljon pyydetty viikonloppuretriittejä, joihin olisi mahdollista osallistua yksin, kaksin tai pienellä ryhmällä. Viikonloppuja, joiden aikana olisi mahdollista voimaantua sekä rentoutua samalla kertaa. Toiveenne on kuultu.

Rahgamon akkuja lataava ja kehoa sekä mieltä rentouttava viikonloppu on tarkoitettu Sinulle joka haluat elpyä, palautua ja hoitaa itseäsi. Sinulle joka haluat vetäytyä luonnon keskelle, rauhoittua, levätä ja antaa tilaa intuitiolle sekä kuulla oman sisäisen äänesi.

Voimaannuttava viikonloppu Rahgamossa tarjoaa elämyksiä luonnossa, lempeitä löylyjä ihanissa saunoissa, paljun lämpöä sekä uudistavan alkulähteen raikkautta, ravitsevaa ruokaa, luonnollista liikettä ja voimallisen syvärentouttavia hetkiä.

Koe Rahgamon mystinen, hellästi hoitava energia sekä maaginen luonnon kannatteleva läsnäolo. Suosittelemme jättämään kotiin tietokoneet ja työasiat sekä puhelin mahdollisimman vähälle käytölle. Salli itsellesi oma hyvä ja häiriötön tila sekä parin päivän täydellinen läsnäolo.

Voit kerätä myös oman 10-12 hengen ryhmäsi ja varata juuri teille järjestetyn Voimaannuttavan viikonlopun toivomaanne ajankohtaan.

Paikkoja on rajoitetusti – vain 12. Majoitus 2 hengen huoneissa. Mökeistä löytyy jääkaappi, johon voit varata omia terveellisiä herkkuja.

Voimaannuttavan viikonlopun all inclusive hinta on 490€.

Ohjelma:

Perjantai
17.00 saapuminen ja majoittuminen
18.00 yhteinen ohjelma
19.00 illallinen

Lauantai
9.00-10.00 aamiainen
10.00 yhteinen ohjelma
13.00-15.00 lounas ja omaa aikaa
15.00 yhteinen ohjelma
18.00-19.00 illallinen
20.00 illanviettoa, sauna ja palju

Sunnuntai
9.00-10.00 aamiainen
10.00 yhteinen ohjelma
13.00 lounas
15.00 kotiinlähtö

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

”Rahgamo on kertakaikkiaan upea ja taianomainen keidas luonnon keskellä ja täydellinen paikka latautumiseen, mitä kuka tahansa aina silloin tällöin tarvitsee. Hiljaisuudessa nukuin yhdet elämäni parhaista yöunista ja heräsin kuulaseen kauniiseen aamuun. Rahgamon energia on jotain mitä jokaisen pitäisi päästä kokemaan, sillä siellä yhdistyy ylväs luonto, rauhoittava energia, herkullinen mieltä ja kehoa hellivä ruoka sekä mitä mainioin seura!”
-Miia Khan

Jaa tämä artikkeli