TV:STÄ TUTTU PERSONAL TRAINER LÖYSI HUITTISISTA UNELMIENSA SATUMETSÄN

Rahgamo Resortin päärakennus Villa Rahgamo on palautettu asiakkaiden käyttöön. Siellä järjestetään tulevaisuudessa esimerkiksi kokouksia ja juhlia.

Artikkeli on julkaistu Alueviestissä 28.05.2019

TEKSTI: LAURA HAAVISTO

Jenni Levävaara muistaa yhä sen tunteen, kun hän kolme vuotta sitten istui ystävänsä auton kyydissä ja he kääntyivät Korvenkyläntieltä Huilikselle vievälle metsätielle. Maisema lumosi naisen täydellisesti.

”Se oli aivan kuin olisimme astuneet keskelle satumetsää. Polun sammalmättäät saivat minut huokaamaan ihastuksesta ja kun kelohirsirakennukset avautuivat edessämme, olin välittömästi täysin myyty. Ajattelin heti, että tässä paikassa on tietynlaista taikaa.”

Se, että Levävaara päätyi Huiliksen pihaan, oli täysi sattuma. Alun perin paikasta oli kiinnostunut Levävaaran ystävä ja Jenni lähti vain uteliaisuuttaan mukaan.

”Uskon, että asiat tapahtuvat tarkoituksesta. Olen haaveillut tällaisesta paikasta vuosia, mutta vielä silloin se ei ollut ajankohtaista. Rakkaus paikkaan syttyi kuitenkin niin syvästi, että tasaisin väliajoin mietin asiaa ja tarkkailin mihin suuntaan Huiliksen tilanne meni.”

Keväällä Levävaara osti Huiliksen yhdessä miehensä kanssa ja viimeisten viikkojen aikana paikka on muuttunut Rahgamo Resortiksi.

Jenni Levävaaran 9 kuukauden ikäinen poika Aaron saa kasvaa metsässä leikkien.

TV:STÄ TUTTU, ENTINEN MAATILAN TYTTÖ

Hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Jenni Levävaara tunnetaan television Suomen suurin pudottaja ja Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmista.

Nainen tietää, että hänet mielletään välillä nopeaksi liikkeissään, mutta todellisuudessa oma kokous- ja hyvinvointikeskus on ollut Levävaaran haaveena jo pitkään.

”Olen kotoisin Vihdistä ja maatilan tyttö. Vanhemmillani on maatilamatkailuun ja herkulliseen ruokaan keskittynyt Heinojan kestitupa. Haaveeni omasta keskuksesta sai alkunsa siitä ja alunperin ajatukseni oli lähteä kehittämään kotitilaani. Tila on kuitenkin vanhempieni luomus ja itse haluan kehittää toimintaa enemmän kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin suuntaan. Rahgamo Resort antaa minulle mahdollisuuden katsoa, mihin omat siipeni kantavat.”

Helppo ja nopea päätös hyvinvointikeskus ei ollut ja taivuttelua vaati myös miehen suostuminen yhteiseen hankkeeseen.

”Työ on aina ollut elämässäni isossa roolissa. Vajaa vuosi sitten jäin kotiin äitiyslomalle, kun poikamme Aaron syntyi. Sanotaan, että äitiys on vaativin työ ja se pitää täysin paikkansa, mutta samaan aikaan ehdin ensimmäistä kertaa kunnolla pysähtyä miettimään, mitä oikein haluan. Olen työskennellyt valmennusalalla 20 vuotta ja kaipasin jotain muuta.”

Rahkamo Resortissa Levävaara pystyy yhdistämään kaikki intohimonsa.

”Ihan ensimmäiset työvuoteni olen toiminut ravintola-alalla ja pitopalvelua pitävän äitini opit tulevat taatusti käyttöön keittiön puolella. Tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisestä sekä emännöinnistä minulla on jo parinkymmenen vuoden kokemus.”

Vaikka omistajavaihdoksen yhteydessä Huilis-nimi jäi menneisyyteen, Levävaaran on tarkoitus jatkaa toimintaa hyvin samantyyppisenä, mitä se on ollut aiemmin.

”Ehkä palaamme jopa vähän lähemmäs sitä, millaiseksi Pertti on paikan aikoinaan rakentanut. Palautamme vanhan loiston”, Levävaara sanoo viitaten Huiliksen perustaneeseen Pertti Vuoriseen.

Vuorinen onkin ollut Levävaaralle korvaamaton apu viime kuukausina.

”Alamme olla jo todella hyviä ystäviä. Olemme palkanneet Pertin kunnostustöihin ja vetämään aktiviteetteja. Hän hoitaa tulevaisuudessa myös kaikki metsästystapahtumat. On tuntunut hyvältä huomata, miten tärkeä ja rakas tämä paikka on edelleen Pertille ja haluamme ehdottomasti kunnioittaa hänen kädenjälkeään.”

Yksi Levävaaran toiveista on saunakulttuurin ja saunomisen historian nostaminen esiin.

”Toiveissa on järjestää Sauna-workshopeja, joissa tuodaan tutuksi muun muassa entisaikojen luomis- ja irtipäästämislöylyjä.”

Valtakunnallisena Saunapäivänä 27.7. Rahgamo Resort osallistuu Koko Suomi saunoo -kampanjaan ja hyvinvointikeskuksessa on avoimet ovet.

Lue lisää Jennin suunnitelmista 29.5. ilmestyvästä Alueviestin Kesäviestistä.

Jenni Levävaara löysi Huittisista unelmiensa paikan.

Jaa tämä artikkeli