Voimavarapäivä Rahgamossa 9.-10.1.2021

Ota hetki omaa aikaa ja tule viettämään toisenlaista lauantaita Rahgamoon. Nuku makoisat unet hirsimökissä ja lähde sunnuntaina kotiin monta elämystä rikkaampana. Koe Rahgamon mystinen, hellästi hoitava energia sekä maaginen luonnon kannatteleva läsnäolo.

Voimavarapäivä on tarkoitettu Sinulle joka haluat lempeää ohjausta ja hetken arvokasta aikaa itsellesi. Sinulle joka haluat vetäytyä luonnon keskelle, hengittää syvään ja rauhoittua, kuulla syvän viisautesi ja löytää sisäiset voimavarasi.

Voimavarapäivä Rahgamossa tarjoaa elämyksiä luonnossa, lempeitä löylyjä, paljun lämpöä, alkulähteen raikkautta, ravitsevaa ruokaa, luonnollista liikettä ja voimallisia valmennushetkiä.

Tule yksin, kaksin tai pienellä ryhmällä. Suosittelemme jättämään kotiin tietokoneet ja työasiat sekä puhelin mahdollisimman vähälle käytölle. Salli itsellesi oma hyvä ja häiriötön tila sekä päivän täydellinen läsnäolo.

Voit kerätä myös oman 10-12 hengen ryhmäsi ja varata yksityisen voimavarapäivän  juuri teille järjestettynä toivomaanne ajankohtaan.

Paikkoja on rajoitetusti – vain 12. Majoitus 2 hengen huoneissa. Mökeistä löytyy jääkaappi, johon voit varata omia terveellisiä herkkuja.

Voimavarapäivän all inclusive hinta on 330€.

Ohjelma:

Lauantai
10.00 yhteinen ohjelma
13.00-15.00 lounas ja omaa aikaa
15.00 yhteinen ohjelma
18.00-19.00 illallinen
20.00 illanviettoa, sauna ja palju

Sunnuntai
9.00-10.00 aamiainen
12.00 kotiinlähtö

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

”Kiitos ihan mahtavasta lauantaista. Oli mahtava porukka, naisenergiaa, keskustelua, liikettä, mielenvoimaa, maisemat, ympäristö ja ruoka. Ihan parasta!”
-Niina Virtanen

Jaa tämä artikkeli